Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

maasikas katteloori all

Teema Lisatud
xxx: 2005-05-30 11:08:42
pisivargade kaitseks tahan katta maasikaküpsemise ajal peenar katelooriga. kas siis mari ikka küpseb edasi, või on küpsemine häiritud, ehk hoopis kogub loori alla niiskust ja see võib võrduda eelnimetatud kaduga?
liiliaõis: 2005-05-30 14:10:29
lugesin hiljuti, aadressi kahjuks ei mäleta, kus soovitatigi maasikaid ja igasugu muid taimi katta kattelooriga. Eriti näiteks kapsaid, et siis ei pääse liblikad munele peale. Katteloori all küll vaevalt niiskus koguneda saab, see laseb ju puhtalt õhku läbi.
liiliaõis: 2005-05-30 15:03:52
võta lahti sellelt samalt leheküljelt vasakult kasvatus-kujundus.Edasi lehekülje all pool on muud artiklid ja sealt tulbast leiadki vastava pealkirjaga artikli.
huviline: 2005-06-01 12:38:29
Katsin ka kunagi maasikaid kattelooriga, et varasemat saaki saada. Kuival suvel on head tulemused küll, aga vihmase ilma puhul rohkem haudub seal märjalt ummuksis. Taimed märjad ja loor nagu märg kompress peal. Enam nii ei tee.
Pille: 2005-06-02 09:10:22
Minul on ainult häid kogemusi katteloori kastutamisest.Teine hea asi on veel lisaks lindude eest kaitsmisele:vihmaga ei pritsi marjad poriseks.
harri: 2005-06-06 13:42:43
Katteloori all võib tolmlemisega probleeme olla, nii et õitsemise ajal peaks loor siiski pealt ära olema (õitsemise lõppedes võib peale tagasoi panna). Niiskette ja jahedate ilmadega on loori all veel seegi probleem, et maasikalest (kui ta taimedel peal on) võib massiliselt paljunema hakata ja nii istandiku lausa hukka saata.
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.