Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

moonid

Teema Lisatud
maire: 2005-05-04 18:45:18
tere. millal tuleks mooni seemneid külvata et külm neid ära ei võtaks? kas peab spetsiaalne must muld olema või kõlbab igasugune muld? mulle väga meeldivad moonid ja tore oleks kui aias oleks väike peenar nende ilusate lillede jaoks. aitäh abi eest.
tiuts: 2005-05-04 18:59:38
mul kasvavad moonid küll hullupööra ja ei saa neist kuidagi lahti. Nad levivad ja külvavad ennast tohutult. Need on sellised suured nagu väikese kohvitassi alustaldrikud ja külma nad ei tundu küll kartvat. Millise mooni seemneid tahad külvata? On ka väikseid erivärvilisi moone ja need ka minu teada külma ei karda. Aga vaata et need moonid su aeda üle ei uputa. Neil tuleb kuprad õigel ajal ära lõigata et isekülvi ei toimuks, muidu oled hädas nagu mina.
maire: 2005-05-05 21:19:19
ma tahan külvata idamaguna ja alpi maguna seemneid. millal sul need moonid aias kasvama hakkavad, mai lõpp? ma ei tea millal külvata, arvatavasti siis jääb see mai lõpu poole.
tiuts: 2005-05-11 23:41:00
Mul kasvavad nad juba aastaid ja praegu nad juba mühisevad kasvada. Osa pean muruniidukiga igal aastal maha niitma, sest nad on mul murus. Mul ei ole nende jaoks mingit peenart ja iga aasta kevad algab ühtemoodi. Muudkui niidan aga osa maha.Moonid ei peaks külma kartma aga igaks juhuks jah külva mai lõpu poole.
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.