Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

Näsiniin

Teema Lisatud
Naisterahvas: 2020-02-23 22:02:25
Avastasin koduaia taga väikese näsiniinepõõsa. Mul on tõsine mure, et väikseke võidakse suures võsapuhastamise tuhinas naabrite (või ükskõik milliste üliaktiivsete) poolt kogemata hävitada. Kas ja kuidas oleks mõistlik ta turvalisemasse kohta istutada?
ViinaMuri: 2020-02-26 14:06:09
Ilus õitseja lumel (minul praegu täies õies), 'kas'-küsimusele vastaksin 'jah!'. Kuidas? - ei midagi erilist, nagu puud/põõsast ikka. Kui on arvata, et juurestik on normaalne (turbakotis/- potis piinamata), siis mullapalliga teise kohta ja asi tehtud ongi. Kuival perioodil, kasvamise ajal, natuke vett ei tee paha (kes teda metsas ikka kastab?). Kohapeal saab märgistada ja võrguga piirata, siis normaalsed aktivistid vast taipavad.
isalovi: 2021-03-05 14:35:31
Naisterahvas ikka teab, et näsiniin on väga mürgine? Ettevaatust, kui peres väikesed lapsed, sest peale ilusat õitsemist tulevad sinna pärastpoole ilusad, ahvatlevad punased mammud.
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.