Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

Murelipuu

Teema Lisatud
Neeme: 2019-05-22 10:49:54
Mul aias suur metsik murelipuu, Dönisseni kollane või mõni muu hele sort. Aastakümneid pole ta midagi kandnud, õitseb muidugi korralikult siis tulevad ka marja alged mis maha pudenevad, mõni üksik saab valmis. Nüüd tõime paar aastat tagasi lähedusse väikese kultuurkirsipuu läti magus vms ja uskumatu aga murel kandis eelmine suvi korraliku saagi, niiet mitu nädalat sai kausitäite kaupa korjatud ja isu täis söödud. Huvitav kas tõesti võis väike ca meetri kõrgune kirsike teda viljastama hakata?
ViinaMuri: 2019-05-22 19:00:00
Kui see pisike õitses ja mesilased lendasid, siis - miks ka mitte? Õietolmu-osakesed on nii peened, neid jätkub ja jääb kõvasti ülegi.
reints: 2019-06-02 18:55:24
Murelil hakkasid lehed otsast mustaks minema. Leht muutub heleroheliseks. Niimoodi momendil ainult üks oks. Oskab keegi öelda, millega tegu, kuidas tegutseda.
Neeme: 2020-01-30 14:17:43
Millal oleks tänastes kliimatingimustes õige aeg lõigata murelit ja kirssi (suureks ja metsikuks läinud)
ViinaMuri: 2020-02-26 14:13:04
Noh, loodame, et kliimaga veel lausa nii hullusti pole. Kui oled usin, siis miks mitte otsekohe, kui ilm ihule vastuvõetavaks muutub. Viljapuid võib talvläbi lõikuda, kevadel on lihtsalt valgem ja võibolla ka soojem (ei julge küll ennustada).
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.