Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

Kuidas jahutada kasvuhoonet

Teema Lisatud
theodora: 2018-05-26 20:56:16
Avastasin täna õhtupoole, et tomatitel olid kõik ülemised väikesed lehed kärssus.Kasvuhoones oli lõuna ajal kohutavalt palav, kuigi vastastikused aknad ja ka katuseaken olid avatud.Arvan, et seal võis kuuma olla oma 40 kraadi kindlasti kui mitte rohkem.Mismoodi saaks siis veel jahutada?Kas panen külma vee vooliku vahekäiku ja lasen külma vett joosta või mõjub see hoopiski shokina?
Tom55: 2018-05-27 22:27:58
Külm kraanivesi ei lähe mitte - läheb kalliks ja teeb soojalembestele taimedele viga, juurepõletiku või mida iganes. Ja ka kraanivee keemiline koostis võib mõnes kohas olla sobimatu. Lihtne, samas veidi tobe nipp: Kui kasvuhoone pole suur, viska päikesepoolsele küljele (vanad) valged voodilinad peale ja stoperda lahtiste lauajuppidega. Hädapärast kõlbab ka uus valge katteloor aga tema soojuse (infravalguse) tagasipeegeldus on kehvem Eks õhtupoole pead teisele poole panema.
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.