Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

Ploomipuu närbub

Teema Lisatud
reetpa67: 2016-07-15 20:13:04
Eelmisel kevadel istutasin uue ploomipuu. Sel kevadel õitses ja näis, et mõni ploom tuleb ka otsa. Nüüd on puuga midagi juhtunud. Ploomialged on maha varisenud. Lehed on kollased ja lontis. Tundub nagu puukene oleks närtsinud. Kas on tegemist mõne haigusega või puu lihtsalt närtsib? Kas keegi oskab öelda, milles on asi.
reetpa67: 2016-07-24 11:57:30
Minu ploomipuu on nüüd täiesti närbunud. Sort oli Renklod Haritonovõi, mis peaks olema talvekindel.Nüüd pean vaatama uue ploomi. Kas keegi oskab soovitada head, vastupidavat sorti? Ja veel, kas on olemas ka madalamat kirsipuud, soovitavalt isetolmlejat, kuna läheduses kirsipuid ma ei näe.
alpikas: 2016-10-23 08:39:17
Noor ploomipuu, kevadel õitses ja pärast olid isegi mõned viljad küljes rippumas,aga siis kukkus suure tuulega lihtsalt ümber, keegi oli tema juured maa sees täiesti ära söönud, oli ainult väike mügarik juurte asemel.Pidi olema mügri, kes nii puude juuri sööb.
Neeme: 2016-10-27 05:19:34
Meie väike suhkruploom hukkus kohe pärast esimese aasta õitsemist, kuid see eest vohab selle koha peal nüüd pookealusena kasutatud alõtša
konnake: 2016-12-04 23:43:34
Üks talvekindel ja suhteliselt hea isatolmleja on madalama kasvuline kirss Turgenevka. Marjad suured, hea maitsega. Puud ei tohi ainult liiga tihedaks lasta kasvada. 6 a puult korjasin juuli keskel ca 10 kg.
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.