Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

ronitaim varju

Teema Lisatud
aili: 2005-03-11 11:51:34
Mind huvitaks, missugune ronitaim kasvaks jõudsalt varjus. Tahaks katta mitte väga kena välimusega varikatust. Olen katsetanud viinapuuga - see jäi kiratsema.
annamaria: 2005-03-11 18:15:14
minul kasvab tanguutia elulõng maja põhjaküljel ja vohab nii mis hirmus. Pinnas pole ka hea (vist),maja eelmine perenaine on pannud ta seina äärde suht kruusasesse sissesõidutee äärde ja natuke vist mulda lisanud. Õitseb nädal hiljem kui teistel aga tunduvalt kauem. Ilusad kollased õied ja vahvad seemnetupsud seisavad kaua.
Liina Oja: 2005-03-11 18:36:00
Varjulisse aiaossa sobivad näiteks järgmised ronitaimed: · Kanada kilplehik – Menispermum canadense · Roniv hortensis – Hydrangea anomala ssp. petiolaris · Südajalehine aktiniidia – Actinidia kolomikta · Harilik humal – Humulus lupus · Alpi elulõng – Clematis alpina · Henri kuslapuu – Lonicera henryi · Luuderohi ‘Baltica’ – Hedera helix · Mandžuuria tobiväät – Aristolochia mandshuriensis · Ümaralehine tselaster – Celastrus orbiculatus · Hiina sidrunväändik – Schisandra chinensis
annimanni: 2008-03-26 19:11:08
soovitage mõnda ronitaime loodepoolsele majaküljele mis ei tungiks väätidega telliste vahele. päike hakkab suvel sinna paistma umbes kella 3-4st.
aednik123: 2008-03-27 20:28:58
akdiniidia, imeilusa lehestikuga -isastaimed. Emastaimed on rohelised. Isastaimed muudavad värvi, juunis rohelise-roosa, valge. Hiljem lähevad roheliseks. Noored lehed punakad. Kui õnnestub mõlemad saada, tulevad kiivi mooodi viljad, mis väga vitamiinirikkad. Muidugi viljadeni onvaja palju aega.Esialgne kasv on aeglane, kuid 3-4 hakkab jõudsalt kasvama.Üks aasta on minul olnud kergelt külmakahjustus, mis ruttu välja kasvas. Ta väädid punuvad end teineteise külge, seegi huvitav vaatepilt, kui lehti pole.
ainosilm: 2008-03-28 09:53:57
Ka Kivistikkude parimaks aretiseks nimetatud elulõng "Viola" pidavat kasvama poolvarjus
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.