Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

püsikute kasvatamine saare puu all

Teema Lisatud
Virknirk: 2014-06-04 10:33:57
Kas on võimalik kasvatada saarepuu all/läheduses püsililli, sibulilli? Või talub mõni madal ilupõõsas saarepuu juurtel kasvamist?
Aiki: 2014-06-06 23:11:29
Sibulilled armastavad poolvarju! kas on ainult üks sarepuu? Varjutaimdest ikka soovitaks bergeeniat, rodgersiat, akakapsast,igihalja, roomavat kuldvitsa, helmikpöörist, brunnerat, sinililli, Sibullilledest hüatsinte ja teisi looduslikke tulpe , siniliiliaid, bushkiiniaid Lehtede riisumine muidugi on
Virknirk: 2014-06-09 13:23:46
Muru sees on selline puude grupp(vana õunapuu, noor pirnipuu ja saar, mida olen tugevasti tagasi lõiganud), mida on tülikas niita. Selle pärast plaaningi sinna rajada peenra ilupõõsaste ja püsikutega. Sibullillede lisamina on sobib hästi.
kurgid09: 2014-06-09 20:33:04
Saarepuu on üks igavene õudne puu, kui ta muidugi ei ole just mõni sort või aretatud.Aga tavaline saar võtab oma juurtega kõik rammu maa seest ja niiskuse ka, kasvab kohutavalt suureks ja ajab juured kaugele laiali.Muidugi iseasi siis, kui on mingi eriline sort või aretus.
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.