Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

tuul

Teema Lisatud
petrosilius: 2013-05-16 11:30:00
Missugune hekk sobiks tuule eest kaitsmiseks, kui kuuske ei taha. Tahaks midagi, mida ei pea väga palju pügama, aga mis natuke ikka tuult ka kinni peaks. Õunapuude vahele/alla. Teine küsimus on kirsiga seotud. Kui palju kirsid tuult taluvad? Läti madalkirss üsna tuulises kohas, ilusti on kasvanud. Kandmisega teine teema. Tahaks panna Turgenevkat ja Kampesuri sinna lähedale, aga see on aia kõige tuulisem koht põhimõtteliselt.
mels: 2013-05-17 08:08:44
Mina olen kuulnud, kordan kuulnud, et nad ei talu eriti tuult ja seepärast ei ole veel neid isegi istutanud vaid ootan, et kuusehekk hakkab tiba tuult varjama. Samas, kõik tegelikult tõlgendamise küsimus, ehk kui tuuline on tuuline, mis mõenele võib tunduda tuulise kohana võib teisele tunduda tuulevaikse kohana.
petrosilius: 2013-05-17 10:49:03
Aitäh! Tõsi, elame Tartumaal ja tuult on ikka siis, kui ongi kõva tuul väljas. Päris tuulekoridori õnneks vist ei olegi. Tagaaias on tuult vähem, aga seal pole jälle seda madalkirssi, mida Kampesuri tolmeldajaks soovitatakse.
ViinaMuri: 2013-05-17 14:45:38
Putukad lendavad pikki maid, ega ei pea kõrvuti olema. Hekke vaata lähedastel kalmistutel ja parkides, kus kliima sarnane. Okaspuud vilus reeglina ei kasva (jugapuu kasvab), lehtpuu- /põõsa-hekk talvel eriline vari pole. Tegelikult jääb sõelale tuhkpuu, aga Sind ei rahulda tema kasvukiirus.
petrosilius: 2013-05-18 07:26:25
Aitäh!
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.