Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

MÄDAR6IGAS

Teema Lisatud
BOSSUKENE: 2012-06-03 13:40:29
Lugupeetud teadjad!Küsimus selline,et mädar6ka lehti kimbutavad mingid mardikulaadsed putukad,kuna pärast tahaks kasutada purkipanemiseks koos kurkidega siis eitahaks nagu rohelise seebiga pritsida!Ei tea kas n6gese leotis aitab,kahtlen,et vast jääb n6rgaks!Oskab keegi aidata?Ette tänades!
tiiutiiu: 2012-06-03 18:38:36
Olen kuulnud,et coka-cola ja fairyga kaovad putukad.Ise üritan seda proovida,kui sajuhood kaovad. P.S.Hoidiste tegemiseni päris pikk aeg,jõuavad uued lehed kasvada ja ka vihm peseb puhtaks.Igaljuhul tasub ka rohelist seepi kasutada.See minu arvamus.Nõgese kohta öelda ei oska-proovida tasub.
maryann: 2012-06-04 12:40:20
Rohelise seebi (ja fairy) efekt on see, et nad "kiletavad" kinni putukate kehas olevad hingamisavad, mistõttu nood hukkuvad. Efektiivne lehetäidele, ussikestele jms aga vaid juhul kui õnnestub see neile kontaktsena piserdada. Kas ja kuidas ta mõjub mainitud mardikatele, ei oska kommenteerida, mardikatel ju kaitsev kitiinkest ja liikuvamad kui lehetäid. Roheline seep inimesele sellises väikeses koguses on inimesele kahjutu, tegu ongi ju suht-koht loodusliku vahendiga. Ja tõepoolest, see pisikenegi mõju inimesele kaoks nädalaga. Mida need "mardikulaadsed putukad" mädarõika lehega teevad? Võib-olla tasub mürgitamise asemel lihtsalt füüsiliselt ära korjata? Kui soov oli neid lehti kasutada kurki-purki tegemisel, siis taimemahla kaudu mõjuvat ja surnuksmürgitavat asja vist tõesti kasutada ei tohiks ...
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.