Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

taimed kollased

Teema Lisatud
maily: 2012-04-09 13:52:56
mure selline, et osad petuunia ja paprika taimed kollakas läinud. Millest see võib tulla ja kuidas neid aidata? Kas selline asi võib tekkida üle väetamisest, sest umbes 2 nädalat peale kasvuturbasse pikeerimist kastsin Biolani vedela väetisega, tegin küll lahjema lahuse, kui pakil kirjas?
lehevaksik: 2012-04-09 19:56:40
kui taimed aknalaual, siis ehk saavad liiga palju päikest. Üleväetamise korral on taimed tumerohelised.
maily: 2012-04-12 09:11:32
aitäh, lehevaksik! Aga imelik, et ainult osad taimedest kollased, või on need kollased taimed lihtsalt nõrgemad taimed. Paar päeva olen nüüd päikest varjutanud aga midagi pole veel muutunud.
lehevaksik: 2012-04-12 11:41:51
Tere taas! Paari päevaga ei pruugi muutusi olla, kuid juba nädala pärast kindlasti. Põhjus võib olla ka see, et paprika ja petuunia ei taha eriti pikeerimist- juured neil üsna tundlikud ja ilmselt taimed praegu šokis. Kuid las taimed olla veel veidi aega (4-5 päeva) nii nagu nad on (poolvarjus) ja vaadake, mis selle ajaga muutunud on. Ja kindlasti kastke taimi väetisega sellise normiga nagu pakendil kirjas sest kui mingist toiteelemendist on puudus, siis ka taimed kolletuvad. Soovin kena kevade jätku ja loodan, et teie taimed muutuvad taas ilusateks ja tugevateks!
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.