Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

Ebaküpress

Teema Lisatud
tuulik123: 2012-02-06 21:59:06
Mure siis selline, et paar kuud tagasi kingiti ebaküpress "Ellwoodii" ja nüüd ei tea mis temaga edasi teha. Isik kes ebaküpressi kinkis ütles et praegu pidi ta olema talveunes (kuna ta on valge nagu lund oleks peale sadanud) ja et kasta tohib teda üli harva. Nüüd tahakski teada kuidas temaga edasi toimetada, kas tohib kasta või mitte ja millises kohas talle kasvada meeldib (praegu on aknalaua peal, päike otse peale ei paista ja on suht jahe koht)ning kas on vaja mingit spets väetist ka anda? Tänud ette abistajatele.
Betula: 2012-02-07 17:57:08
Pane otsingusse märksõna "ebaküpress"-ja lugemist üsna palju
Inimene123: 2014-12-12 23:58:51
Mõtlesin siin targemate inimeste käes siiski küsida - kas ja milliste ebaküpressi sortidega tasuks katsetada? Kui on soov kevadel maha istutada ja taimel ka talvel eluvaimu sees hoida? Huvitaks näiteks kalifornia ebaküpress või lõhnav ebaküpress. On kellelgi head nõu jagada? Olen näinud küll Eestis kasvamas, nii et õige hooldamise korral saab ilmselt kasvatada küll. Olen müügil kohanud näiteks sorte Ellwoodii (levinuim), White Spot, Snow White, lõhnava küpressi sortidest Top Point jt.
alpikas: 2015-02-26 19:52:29
Kalifornia ebaküpress on mul umbes 10 aastat olnud, esimestel aastatel tikkus kevadpäike liiga tegema ja vist külm ka natuke. Kujundasin oma puukesest laia põõsa moodi kujuga puukese ning talvel loobin talle lund ümber, võimalikult tüve kattes, siis pole külmahirmu karta.
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.