Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

avamaatomat

Teema Lisatud
kirsilill: 2011-11-16 19:04:58
Tahaksin kasvatada oma perele hea maitsega lihakat avamaatomatit, aga ei oska sorti valida. Kas kellelgi on selles vallas kogemusi ja soovitusi, kust sellist sorti leida? Kunagi kasvatasin Peremogat, Apelsini, Belõi Naliv, ei mäleta, oli vist ka Koit, igatahes kasvasid maja seina ääres ilusasti ja kandsid korralikult. Aga nüüd on uued sordid, mida ei tunne ja olen üsna nõutu. Ette tänades.
mutt5: 2011-11-25 04:23:34
Loe selle lingi alt avamaa tomati soovitusi. Kopeeri link ja tõsta aadressiribale, vajuta enter http://www.aiandus.ee/vaata.php?id=5232
Ahto: 2011-12-19 14:13:31
Kas ma arvan väga valesti kui ütlen, et avamaa tomati näol on tegemist lihtsalt väga lühikese valmimisajaga ja ilmastikukindlama tomatisordiga? Minu otsingud selles vallas tipnesid sellise sordiga nagu "Sibirskaja" (või "Sibirsk"). Tellisin need seemned suvel USA'st, kuid kahjuks jõudsid liiga hilja kohale. Mäletan, et selle sordi seemnete idanemise temperatuur oli ainult +5 C. Plaan siis seemned varakevadel kasvuhoonde istutada ja kasvuhoonest mõned taimed ka avamaale ümber istutada.
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.