Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

hortensia

Teema Lisatud
Pärnumaa1955: 2011-10-23 18:12:30
Sain alles täna kingituseks sygishortensia,mis on 3 liitrises potis.Kas on hilja istutada ja kui on, siis mis sellega nyyd teha?On väga liivane muld,et kuidas seda istutada.
lepatriinu: 2011-10-23 18:41:34
no keldrisse võib talveks panna koos potiga või istuta maha ja kata kuivade lehtedega võib ka mullata. Lehed näpsi ära ja lõika tagasi.
Betula: 2011-10-24 14:02:10
Ehk on tegu suurelehelise hortensiaga? See meil hästi talvituda ei taha. Luual siiski on tema kloon, kes isegi meie sisemaal saab talve üle elatud. Hortensiad üldse eelistavad pigem haput viljakat niisket mulda. Kuigi sügisel on istutuseks soodsam niiskuse poolest, siis külmakartlikke taimi on kindlam ikka kevadel istutada. Kui on tegu suurelehise hortensiaga, siis pigem sobib ta konteineritaimeks-kuid vajab veg. perioodil korralikku kastmist.Kui taim aga aedhortensia (on külmakindel)on, siis tuleks istutusauku palju kompostmulda ja võimalusel allla ka savi panna, kui maa liivane on.
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.