Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

umbrohi ja starane?

Teema Lisatud
graffy: 2011-05-15 12:54:13
Kes on kasutanud ja kui efektiivne mürk on?Kas on tõsi, et muru jääb kasvama?TÄnan Ja kus müüakse ja kas on ka odavamaid alternatiive?Tänan
Mozart: 2011-05-15 18:06:58
Starane nagu pakil kirjas on taimekaitsevahend. Tapab ainult võilille ja ristiku, ehk kaheidulised.Kasutan iga kevad, väga hea vahend võilillede tõrjeks. Nüüd tsipa hiljaks jäänud, sest seda oleks pidanud nädal tagasi pritsima rosetti ilmumisel,toimeaeg 1 nädal.Nüüd vaja juba niita.50 ml 7 € 500 m2 Espakis soodsam,kaardiga.
lehevaksik: 2011-05-15 20:59:33
Tere! Starane on keerulisemas keeles valikmürk- ehk siis mõjub ainult teatud taimedele. Nii nagu juba eespool mainitud mõjub võililledele, teelehele jt laialehelistele taimedele. Tõesti, muru jätab alles, kuid muru sees kasvava ristiku (kes paraku ka laialeheline) teeb üsna kähku (nädalaga) pruuniks ja hävitab selle. Oma kogemusest võin väita, et võilille võib ka siis pritsida kui ta on üsna suur ja õitseb, kuid toime pole nii kiire ja ramp kipub enne ära õitsema, kuid see-eest kui on saanud Starane kaela, siis peale õitsemist ta enam ei ela ka. Muidugi nagu mürkidel ikka tuleb jälgida, et preparaat ei satuks sinna kuhu pole vaja (n.t marjapõõsad- minul läks veidi mürki mustsõstralehtele ja need tõmbasid ikka väga kortsu- ära just ei kuivanud, kuid elulooma neist vaevalt et saab). Müüakse pea igas suuremas aianduspoes. Hinda eurodes ei oska kohe öelda, kuid kroonides oli julgelt alla saja.
graffy: 2011-05-16 11:56:54
Tänan kõiki kes vastasid:) Homme katsetan juba:)
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.