Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

Sammal muru sees

Teema Lisatud
priit95: 2011-05-03 17:57:23
tere. oskab keegi hüva nõu anda, kuidas saaks samblast lahti. kasvab nii hooksalt, et lämmatab muru ära. olen kuulnud sellisest vidinast, on teine natuke muruniitja sarnane ja töötab elektriga. kus sellist vidinat müüakse ? või mida peaks maaga ette võtma samblast lahti saamiseks ? a ja veel, muld ei ole jube happeline, et peaks lupjama.
lehevaksik: 2011-05-05 18:14:45
tere! Esmalt soovitan raudvitrioli (raudsulfaat). Eesti toode, korduvalt proovitud ja väga tõhus. Graanulid (mõnes pakendis pulber) puistatakse murule ja umbes nädala pärast on sammal tumepruun, mida saab rehaga suht lihtsalt kokku riisuda. Murusse jäävad mustad augud, kuhu muru tasapisi ise asemele kasvab. Peale seda tuleb muru õhutada- mina teen seda sõnnikuhargiga.
priit95: 2011-05-07 08:09:55
Tänud, proovin järgi !
Leen: 2011-05-08 08:32:29
Samblaeemaldajaga oleks jah hea alguses üle käia, aga masin, mille khta küsid, on elektriline murureha ehk aeraator (ventrikulaator mõnikord). Ehituspoodides kindlasti olemas. Nt selline http://muruniiduk.ee/32-vle-combi-care
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.