Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

maasikad

Teema Lisatud
sirel005: 2011-04-13 18:18:21
ma tahaks kaevata maasikaid vanast peenrast üles ja kasvatada neid mujal aga ,kuna ma võiksin kaevata ja tahaks ka kohe istutada.Aga sinna kuhu ma tahan taimed panna on liivasem maapind ja mis ma võin sinna veel lisada et nad läheksid kasvama ja mis maasika taimed sobiksid sinna kõige paremini
vasula: 2011-04-13 22:40:08
kui kavatsete maasikaid teise kohta ümber istutada,siis see küll hea mõte ei ole.Uuendamiseks võib kasutada tütartaimi,mitte neid mis juba saaki on andnud.Kui liivane see maa on?Kui on väga huumusvaene võib lisada turvast,komposti,seisnud sõnnikut.Ka Fosfor ja kaaliumväetist.Enne taimede juurdumist ei tohi anda lämmastikväetist.(maasikale harva hädavajalik)Küll võib maasikaridasid multsida veisesõnnikuga,no mitte väga paksu kihiga.Sõnnik sisaldab kõikivajalikke aineid.
metsamoor: 2011-04-17 14:56:46
kes annaks head nõu maasikate tänavu kevadise hooldamise kohta - lumi sulanud, vanu lehti veel eemaldada ei saa öökülmade ohu tõttu, kuid soovitatakse pritsida vaskoksiidkloriidiga kohe peale lume sulamist. Tänan vastuse eest.
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.