Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

Üheaastane päevakübar

Teema Lisatud
rohenapp100: 2011-04-08 10:10:34
Tere! Eelmine suvi kasvas see lill mul peenras...väga ilusad olid. Sügisel lõikasin ainult maha, ei kiskunud juurtpidi välja.Nüüd kui lumi peenrast läinud on mõnedel veel väikesed rohelised lehed täiesti säilinud ja mõnel justkui uus leht pistaks nina välja.Need uued lehed tunduvad nii elujõulised. Nüüd olengi segaduses...on see siis nüüd üheaastane lill või ei ole. On kellelgi kogemusi?
puru8: 2011-04-08 11:35:44
Päevakübaraga mitte, aga n-ö üheaastased nelgid kasvavad mul küll juba pikemat aega.
mammutriinu: 2011-04-08 14:55:07
Minu kogemus liigtaks nad rohkem lühiealiste püsikute hulka, st kui kasvukoht ei ole liigniiske ja mõni kuuseoksake ka sügisel peale visata, siis jäävad alles. Annavad ka isekülvi.
ainosilm: 2011-04-08 19:27:28
Päevakübar ongi sageli üheaaastane, kuid annab isekülvi ja mullustest taimedest kasvavad mõnikord teatud hilinemisega siiski uued jõulised taimed. Nii et oota, ära välja roogi!
cirrus: 2011-04-09 16:42:52
Enamus taimi ei olegi tegelikult üheaastased, vaid mitmeaastased püsikud. Meie kliimas on nad aga üheaastased halva talvitumise tõttu. Kui taim on ületalve säilinud, siis las aga kasvavad edasi. Päeva- ja siilikübarad on meil kasvamas enamasti ka püsikutena.
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.