Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

väikesed kuused lume all

Teema Lisatud
theodora: 2011-03-16 15:13:09
Mul on terve aiaäär täis istutatud väikeseid kuuski,aga nüüd on kohutava lumekoorma all,võib olla aprillis alles hakkavad välja sulama.Ei tea,kas neist üldse veel midagi alles ka on?Kaevata ka ei julge sealt,sest lumi on mingil määral kokku vajunud ja kõvaks läinud.
Betula: 2011-03-16 21:35:25
Arvan, et kuuskedel on kindlam talvitumine, kui teistel okaspuudel sel talvel. Võib nt. tuhka või miskit tumedat sinna lume peale külvata, et lumi kiiremini sulaks.
cirrus: 2011-03-19 18:05:56
Tüve küljest rebendeid võib okstel olla küll, sest lumi on jäätudes raske ja tirib oksad tüve küljest lahti. Nõnda juhtus mul ka ühe noore õunapuuga. On täiesti võimalik need oksad päästa, kui need kohe tüvele tagasi kõvasti siduda, kevadel kasvavad veel kokku.
Betula: 2011-03-19 19:15:11
sel talvel on alumisi oksi päris paljudel puudel küljest rebinud-ja lausa sügavalt koos tüve puiduga. Sama olukord oli eelmise talve järel nt. Sõrves.Ka sealt on häid kogemusi nende lahtirebitud okste lahastamisega-paljud õnnestus tüvega kokku kasvatada. Meil sel aastal sulaga jaanuaris juba osad lahtirebitud oksad lahastasin. Nüüd peab vaid suvel hoolas olema, et side puusse sisse ei kasvaks.
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.