Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

õunapuude ristandid

Teema Lisatud
jakarta: 2010-06-17 20:40:17
Mul tekkis huvi aga ei oska leida näiteks millised uued õuasordid on mille ristandid, näiteks nagu "Tiina" on "Suislepa ja "Liivi Kuldreneti" ristand. Lihtsalt oleks huvitav aga kas selliseid üldse märkimisväärselt ongi? Tänan
Helianthus: 2010-06-17 21:47:22
Ma leidsin raamatust Viljapuud Eestis ühe tabeli, kus oli kirjas: Sügisjoonik x Liivi Kuldrenett = Tiina ; Suislepp x ?? = Koit ; Antonovka x Tartu roosõun = Sügisdessertõun ; Antonovka x Akero = Sidrunkollane taliõun ja Polli Kaunitar... Näeb, et on küll ;)
jakarta: 2011-09-24 16:23:27
Tänan! leidsin küll nüüd vastyse, aga suur tänu, see on huvitav teema kuna mul on nii tiina, kui ka sügisdessert. ja veel on mul juulikuune mis on ka mingi valge klaari ja muu ristand. ka huvitav saagikas õun, punane, aga lindudele ka silmapärane
Helianthus: 2011-09-24 16:58:04
On küll väga huvitav teema. Just täna ma avastasin ka, et mu viinamari on seemendanud. Nüüd siis võib olla kas Rondo x Rondo või Rondo x Hasanski Sladkii. Väga huvitav. Õunapuudest on mul selline õun, kes on üks ristand (ei tea kellest), aga selle õunapuu erilisus on ta väga lai võra. Viljaliha on tihke ja läägelt magus. Mulle meeldib ;)
jakarta: 2012-05-06 09:25:44
Tänan! ma pole siin jälle kahjuks väga kaua käinud, aga tänud ikkagi! Kõike head ka aastaks 2012! V
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.