Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

Harilik mürt (Myrtus communis)

Teema Lisatud
Iir: 2010-04-19 15:18:14
Sain tütre sünniks kingiks mürdi. Alguses olin vist ise hooletu ja unustasin teda kasta. Aga nüüd hakkan muretsema. Nimelt elame puumaja päikesepoolses korteris ja päeval üsna palav (~25 kraadi). Kas talle sobib otsene päikesevalgus ja soe toaõhk või oleks tal parem koridoris aknalaual, kus veidi jahedam? Ja kui ta on mulle äsja kingitud, kas siis peaks ta ümber ka istutama vms. Hetkel ta selles poepotis, kust vesi kohe välja jookseb, kui kasta. Palun mõned elementaarsed nõuanded selle taime hooldamiseks.
cirrus: 2010-04-19 17:34:56
Kindlasti soovitan kohe ostetud taimed ümber istutada õige mulla sisse ja häässe potti. Ostsin minagi mirdikese ja hoian teda nüüd teiste kõrgemate taimede varjus talveaias. Elab rõõmsasti. Suvel viin õue, aga mitte päikese kätte. Mirt tahab raskemat savikat mulda, see hoiab paremini ka niiskust ning pole vaja karta kiiret läbikuivamist. Pruudiks kasvamisel õnne ja hoolitsust mirdi kasvatamisel.
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.