Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

jõulukuusk

Teema Lisatud
aednikene: 2010-01-02 12:02:18
Kas oskab keegi seletada,mis juhtus meie pere kuusega,mille tõime metsast 14.dets.-l-see oli esimene külm päev.Temperatuur hakkas iga päevaga langema.Metsast toodud kuuse panime lihtsalt kuuri alla ootele[kuivalt]ja tuppa tõime 19.dets.-l.Esimesed päevad võttis kuusk ohtralt vett nagu peab,aga okkaid langetas juba kohe ja puukesele tekkis pruunikas varjund,nagu oleks kõrbenud või kuivanud?Iga päev saime puu alt kühvlitäie okkaid!On olnud ka varasematel aastatel juhuseid kui kuusele tulevad toas uued kasvud!Aga seekord?
theodora: 2010-01-06 10:11:43
Ilmselt oli see puukene juba ennem maha raiumist hukule määratud.Kas ta ei saanud metsas selle koha peal vett vajalikul määral või oli juurestikuga midagi juhtunud.Meil aias hakkas ka üks mänd okkaid langetama ,lõpuks avastasin,et hiired või krt teab kes,olid närinud päris maapinna juurest koore ära,nii et seda ei saanudki enam päästa.
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.