annimanni: 2009-10-17 17:26:58 Ma ei suuda enam leida teemat, kus räägitakse tomatite järelvalmimisest. Võib-olla lugesin hoopis mujalt. Seega küsin uuesti, kuidas järelvalmivad tomatid kõige paremini. Hetkel panin na segamini eri küpsusastmes, lisasin juurde ka mõned õunad ja panin kööki lauale. Tegin midagi valesti? Kuidas Teie teete? |
asalea001: 2009-10-17 21:51:36 Mina olen pannud karpi ühe kihina ja katnud kaanega(pappkarp sobib ideaalselt) sest pimedas valmib tomat kiiremini ja siis valikuliselt võtan sealt valminumaid söögiks ära ja ühe kihina on sellepärast, et kui mõni rikneb siis hea ära visata ja teisi ei kahjusta. |
mirka: 2010-06-07 14:17:25 30 aastat olen köik tomatid ,mis kasvuhoones enne kylmi veel on ladunud kastidesse ajalehe vahele.Vahel isegi 3 kihti ylestikku.Aegajalt kontrllin,siis laon ymber,punased peale poole,ja rohelised alla. Hoian toas kastid ylestikku.Paar kuud saab nendega läbi.Viimastel maitseomadused muutuvad,aga siis tuleb retsepte vaadata, kuhugi ikka sobivad. |