Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

Lehetäid putuktoidulisel

Teema Lisatud
merike52: 2009-10-11 21:06:09
Näpitslill korjas endale külge lehetäid. Kas keegi teab millega on neid võimalik tõrjuda? Sama probleem ka kärbsepüünisel. Taluvad nad üldse mingit mürki?
Hyperactive: 2010-03-28 14:51:05
Mina ostsin endale Hortesest taimekaitsevahendit Neemazal või midagi ja pritsisin selle lahusega. Mind see eriti küll ei aidanud. Putukatest sain lahti kui vahetasin mulla ja pesin taime enne ümberistutamist puhtaks.
kopraonu: 2010-03-28 19:42:18
neemazal ei tapa otseselt minu arust kahjureid vaid pärsib nende sigivust otseselt mina sain küll abi aga alles oli seda näha peale 4 pritsimist ja see aine on muidu loodussõbralik-neemipuu seemnete õli nii et söödavate taimede korral võib neid juba järgmine päev süüa
klaas: 2010-04-06 07:57:00
Olin hädas lehetäidega, minu imearmas säntpoolia korjas neid kohe hulgi. Lugesin kuskilt, et väävel aitab. Võtsin siis tillukese poti kohta (läbimõõt ca 7cm) 4 tikku ja pistsin väävliotsaga mulda.Ise mõtlesin, et kui ei aita, pole midagi teha. Aitas küll. Katsetanud olen veel punahuulega. Ka see õnnestus.Edukat katsetamist
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.