Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

astelpaju ei kanna vilja

Teema Lisatud
virgetr: 2009-09-28 12:24:15
Mu vanematel Läänemaal on juba aastaid astelpajud, on nii isas- kui emastaimed, kuid kogu selle aja jooksul on põõsastel vaid peotäis marju olnud. Milles võiks viga olla? Muld on sealkandis savikas. Ise istutasin tänavu kevadel juurevõsudest korraliku istanduse, praegu on igal põõsal marjad peal. Tänud vastuste eest!
kurikala: 2009-09-28 16:47:03
Mul sama mure. 4 puud ja kokku paar pihutäit marju.
tizi: 2009-10-01 20:09:00
Astelpaju on tuultolmleja taim, võib-olla asuvad isastaimed ebasoodsas kohas, kust tuul ei kanna emastaimedele õietolmu. Igaks juhuks võiks ühe isastaime juurde istutada, sellise arvestusega, et ta jääks valdavate tuulte poole. Mullastiku suhtes on astelpaju vähenõudlik. Meil on ka savikas muld ja astelpajud kannavad.
konnake: 2010-09-02 14:45:41
Tahaksime kevadel istutada mõned astelpajud, kuid ei oska valida sobivat sorti. Palun, asjatundjad, kes annaks hinnangu erinevatele Eestis kasvatatavatele sortidele oma kogemustest? Sooviksin teada põõsaste kõrguse, astlalisuse, viljade koristamisel esinevate probleemide jm. kohta. Plaanis istutada 6 taime. Aitäh, kes võtab vaevaks vastata!
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.