Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

taimede kasvuhäired

Teema Lisatud
pikali19: 2009-06-05 20:24:56
Taimed kasvatasin ise, kõik kena, aga nüüd 2 nädalat hiljem on uued lehed peale istutamist seest helerohelised, ka pikeeritud lilletaimedega sama, kurk ei edene. Kastnud olen sõnnikuleotisega ja lisanud täisväetist. Kas väetan üle või on midagi hoopis puudu, seda pole varem kunagi olnud Veel, maasikas ei vilju, õitseb ära, taim super, aga vilja asemele jääb tume karvane moodustis või jääb üldse tühjaks. Kas keegi on mu aia ära kaetanud?
Aiatark: 2009-06-05 21:47:46
Loe tomati kasvuhäirete kohta: www.aiandus.ee.
Kasvuturba probleemid: www.aiandus.ee.
Kas kogu maasikapeenral ei teki vilju või on see probleem osadel taimedest? Kas mitteviljuvatel taimedel on lehti ebatavaliselt palju ja/või on need väga kõrged või on taimed muude ebaharilike nähtudega?
Silvi: 2009-06-08 16:08:58
Mul on aias varajane kartul mingi 10 cm, kuid nüüd hakkavad varre poolt kollakaks minema! Vihma ju said, mida teha, millega pritsida?
meristeem: 2009-06-08 16:22:42
Tere Silvi ilma taimi nägemata on raske nõu anda, kas ei ole liiga madal temperatuur, või mõjus ikkagi kuivus, või on mõni kahjur, kas varsi seest olete vaadanud, ega seal õõnsust pole ja ussi,või on varred mulla piirilt või alt pruuniks või mustjaks tõmbunud, ega narmasjuurtel mooniseemne suuruseid kollakaid või oranze terakesi ole? Kui põhjust ei tea, ei oska midagi soovitada.
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.