Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

kahjur kasvuhoones

Teema Lisatud
anemoon001: 2009-05-18 17:30:56
kavuhoones on kahjur kes närib taimed maapinnalt läbi,taimed kukuvad pikali.Millise kahjuriga võiks tegu olla? Mida peaks ette võtma enne uute taimede istutamist
Betula: 2009-05-19 08:40:24
Võib tegu olla hiire või lausa vesirotiga. Hiljuti kurtis üks tuttav, et tema kasvuhoones toimetab öösiti vesirott, kes eelistas tagetese- ja tomati taimi. Näris nad mullapinnalt läbi. Sel juhul peab kasvuhoones muidugi näha olema ka mullas auke, kust ta külla tuleb. Temast on väga raske lahti saada. Prooviks võib panna tema hõrgutist-porgandit.Siis saab ka teada, kas käib vesirott külas. Nii toimin kui ei tea, kas aias möllab mutt või vesirott.Panen auku porgandi. Mutt on ju putuktoiduline, tema aedviljadest lugu ei pea. Hiljem teha siis riivitud porgandi ja mürgi segu. Ehk läheb õnge?
viru: 2009-05-19 12:40:54
meil maal kasvuhoones tänavu sama lugu! sai pandud talvel (ilmselt)värske sõnnik. näha olid 2-3 sm pikkused mustad tõugud,just sõnniku ja mulla piiril.mõned paprika taimed olid pikali.sai elukad ära korjatud,ka muld läbi otsitud. tuhka taimede ümber ja kastetud Karate Zeon-ga. seda soovitati, kui helistasin taimekasvatusega tegelevatesse asutustesse. kuid eluka nime keegi ei osanud tel.kõne peale öelda. vanaema nimetas neid kapshuntideks!
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.