Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

ümberistutamine

Teema Lisatud
saialill: 2009-04-23 21:34:11
Tere,sooviksin oma neli aastat vana rodotendronit istutada teise kohta,millal oleks õige aeg,kas enne õitsemist või pärast
merli: 2009-04-28 16:11:35
Tere, kas nüüd oleks nagu õige aeg hakata välja maha istutama toas ettekasvatatud taimi? Nad on mul nii pikaks veninud et tahaks juba maha neid panna.
kylli: 2009-04-28 16:26:27
Praegu on veel kindlasti vara, võõrasema võid juba õue istutada. Usun et tuleb veel rohkem kui 1 öökülmaperiood, varu lihtsalt kannatust , muul juhul on kogu siiani nähtud vaev asjatu ja uusi taimi ka enam ei jõua kasvatada.
Betula: 2009-04-28 21:44:50
Toas ettekasvatatud taimi tuleks enne väljaistutamist väliõhuga harjutada. Nt. päevaks nad välja tõsta, kuid mitte tuulisesse kohta ja kui toas nad lauspäikeses ei kasvanud, siis ka mitte täispäikese kätte. Vähema hulga taimede puhul saab öökülmaohu puhul neid kattelooriga katta.Parim, kui katteloor mitte kohe vastu taimi panna, vaid toetada mingitele tugedele.
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.