Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

artišokk

Teema Lisatud
Lin: 2009-03-24 22:27:07
Tere. Ostsin Artišokki seemneid ja pakil kirjas, et seemneid tuleb 0-1 C juures 20-30 päeva idandada (?) Ja samas lugesin, kuskilt, et +25 C vaja idanemiseks. Kas keegi teab kuidas peab toimima ja taimi ette kasvatama? Täh!
meristeem: 2009-03-26 09:21:02
Olen mitmel korral üritanud artisokki seemnest kasvatada. Idanemiseks ei ole midagi erilist teinud. On idanenud hästi ja mitte kaua. Taimed on külmas kasvuhoones päris kiiresti kasvanud, aga vilju ei ole saanud. Nii nagu kirjas, ei pruugi esimesel aastal vilju saada. Ületalve ei ole mul need alles jäänud. Ma ei ole kuigi hoolas ja kasvuhoone on ka igasuguseid asju täis. Tundus, et mingi seenhaigus tuli kallale ka. Taim on muidu väga kaunis.
tiina06: 2009-03-27 20:31:47
Soovitan kasvatada artišokki peenral soojas kasvukohas. Istutusauku on soovitatav panna kõdusõnnikut või komposti ja taimed istutage 5 cm sügavamale kui enne kasvasid. Vajutage muld kõvasti peale istutamist kinni ja kastke eelsoojendatud veega.Kasvuajal on soovitatav kasta virtsalahusega.
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.