Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

tööstuslik kanep

Teema Lisatud
Aino: 2004-09-13 11:53:31
Lugesin Maalehest artikleid: "Saarlased tahavad hakata kanepit kasvatama" (www.maaleht.ee/?page=&grupp=artikkel&artikkel=857) ja Kanep Liivimaa kubermangus ja Eesti Vabariigis (www.maaleht.ee/?page=&grupp=artikkel&artikkel=856).
Tekkis selline küsimus, et kust võiks saada antud taime (ka kasvatamise) kohta rohkem andmeid?
Päikest soovides Aino
Aiatark: 2004-09-14 00:43:33
Kuni me pole saanud kirjalikke andmeid taimede tööstusliku kasvatamise kohta, võiksite küsida teavet Põllumajandusministeeriumist: www.agri.ee/ministeerium/osakonnad/5_pollu.html#kontakt.
Loodetavasti on aga rohkem infot ka Maalehe artiklite autoritel. Neilt tasuks kindlasti küsida. Kontaktandmed saab kätte ajalehe kodulehelt.
K: 2004-12-28 23:37:52
Tean selle taime, ja ka kahjuks ainult selle taime kasvatamisest kõike. Parim ülevaade ülemaailmselt www.overgrow.com. Overgrow foorumitelt leidub üle 50 000 aktiivse kasvataja ülemaailma. Ootan huviga millal ka Eestis selliste põhjalike teadmistega inimesi välja hakkab tulema.
enne: 2005-03-01 20:21:15
Minu arust oleks väga tore, kui hakataks kasvatama tööstuslikku kanepit Eestis ...äkki see näitaks inimestele, et kanep pole mitte ainult ,,narkootikum`` (mida ta ka tegelikult ju eriti ei ole)...kunagi olime ju suured kanepikasvatajad.
P0llumies: 2013-10-02 17:41:43
Kas tänaseks päevaks on tekkinud ka kanepikasvatajaid? Tean, et Lätis juba ammugi levinud kanepiistandused.
emmememme: 2013-10-03 16:24:31
Muidugi on tänasel päeval Eestis tööstuliku kanepi kasvatajaid.Kõik tervisetooteid müüvad poed on varustatud tööstusliku kanepi kooritud seemnete,õli,kreemide jm.Isegi mina olen ostnud neid seemneid,söönud neid juba kaks aastat.Mingit silmaga märgatavat kasutegurit ma küll enda juures avastanud pole.Kuid need kooritud seemned on mõnus pähklimaitsega,pehmed,õlised.Ka õli olen ostnud,sel on tugev spetsiifiline lõhn ja teeb naha küll pehmeks,kuid pole väga hea lõhnaga.Kreemi kohta ei oska kah midagi eriti rõhutamisväärset öelda kui et on parema lõhnaga kui õli.Nähtavasti peab olema mingi nahaprobleem,et saaks kanepitoodete toime kohta midagi öelda.Mul õnneks pole.Kanepi kohta on hea leht:http://kanepitemp.wordpress.com/2012/02/13/hakkame-sooma-kanepit/
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.