Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

aedubade söödikud

Teema Lisatud
mikkka: 2009-02-02 08:25:02
on veel küll vara rääkida aedubadest, kuid parem ikka enne valmistuda. nimelt juba mitu aastat sööb keegi minu maha pandud aedoad enne ära kui nendest midagi saa. kui see taimealge tõisma hakkab ja oma esimesed kattelehed laiali lööb on keegi sisu ära söönud ja see ainult konts ja need kattelehedki kukuvad siis laiali ja ongi kogu lugu, ainult kontsukesed jäävad püsti. Kes see küll olla võiks ja mida peale hakata? Ehk keegi oskab soovitada
Betula: 2009-02-03 15:02:14
See võib olla tõusmekärbse kahjustus. Kuna aeduba on väga soojanõudlik kultuur, siis ta võib sellest kahjustajast nakatuda ka liigvarasel külvil. Et mulda eelnevalt soojendada ja ka kahjustajale mõjuvat see hävitavalt, soovitatakse enne külvi maapinda kaevata. Muld soojeneb tõesti mitmekorde kaevamise ja kobestamisega tunduvalt paremini (kuigi ka kuivab nii kiiremini läbi). Keemiline taimekaitse on vast kõige tõhusam, ehk aitaks ka küüslaugu leotisega kastmine peale külvi.
mikkka: 2009-02-06 15:03:52
aitäh, katsetan kindlasti ära
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.