Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

sarapuu ei kanna vilja

Teema Lisatud
virxross: 2008-08-20 00:58:34
Ostsime vana talukrundi, kus on sarapuudest allee.Põõsaid on hästi palju, aga pähkleid pole peal, ei olnud eelmisel aastal ega ka see aasta...milles probleem võib olla? Olen suhtalgaja aednik, palun mõistvat suhtumist ;):) Aga tänud vastajatele :)
Neeme: 2008-08-21 11:44:29
meilgi vanal krundil mitmed vanad sarapuud ja kaks viimast aastat pole vilja kandud, ju siis kehvad pähkliaastad olnud, sest metsistuda ta ju ei saa kuna ongi metsik?
jkr: 2008-08-21 15:05:22
Häid pähkliaastaid on harva. Möödunud aasta oli meil küll hea pähkliaasta. Ka tänavu on sarapuudel pähkleid näha. Mõnikord jääme pähklitest ilma sellepärast, et kevadtalvised külmad hävitavad liiga vara õitsele puhkenud isasurvad. Võib-olla aitaks kui häid pähkleid kandvate vara tolmavate sarapuude lähedusse istutada hiljem õitsevate isasurbadega põõsaid. Neid tuleks sarapuude õitsemise ajal otsida ja võrsikutega paljundada. Sarapuu oks juurdub mullas kahe aasta jooksul.
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.