Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

laukude paljundamine seemnest

Teema Lisatud
uubik: 2008-07-28 23:10:07
Mul on karatau ja veel 2 laugu seemneid. Kas keegi oskab head materjali juhatada, kuidas seemnest uued laugud saaksin? Või on see imelihtne? Ise said minul need laugud alguse sibulast ikka.
Alma: 2008-07-30 08:28:03
Külvasin karatau laugu seemned lihtsalt mullapinnale,nad vajavad idanemiseks valgust.Sama aasta sügiseks kasvasid tillukesed taimeniidikesed,all imeväikesed sibulad.Nüüdseks on nad kasvanud kolm aastat ja läbimõõt on nii 7-8mm:)Õitsema pidavat nad hakkama aga seitsme aasta vanusena umbes.Nii lihtne ja aeganõudev see ongi.Kõige suuremaks "vaevaks"on mu meelest laugutaimede ja tärkava umbrohitaimede äratundmine.Osade laukude seemned vajavad idanemiseks aga veidi katmist.Pärast külvamist sõelun neile veidi jämedamat liiva peale.Kasvupinnas tuleb hoida mõõdukalt niiske ja kobe.Ka nende väikeste laugutitade lehed kaovad suvel ära kui puhkeperioood hakkab.
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.