Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

imelik mõte!

Teema Lisatud
Victoria: 2008-05-04 21:00:14
Varusime endale koorma hobusesõnnikut. Kuid üks asjatundja ütles, et see sõnnik on kõige kindlam võimalus saada oma aeda mügrisid. Kui kellelgi on kogemusi, palun jagage minuga. Ma ise arvasin, et äkki tema sai need mügrid juba koos sõnnikuga? Mul on raske uskuda, et üks sõnnik meeldib mügridele rohkem kui teine.
Alma: 2008-05-06 09:37:39
Olen aeda toonud erinevatel aastatel mitu koormat hobusesõnnikut.Mügrisid ei ole boonuseks saanud:).Kahtlustan,et mügrid tulid aeda ikka ise,lihtsalt avastasid enda elupaiga lähedal omale uue soodsa toitumiskoha.
riinel: 2008-05-06 10:38:55
Mul küll sõnnikuga mügrisid ei tulnud. Need armastavad pisut niiskemat maad, võimalik et lausa veesoonte peal eelistavad möllata. Mul on nii, et naabri maal (parem ja viljakam koht) on mügrid, minu maa servas on ka, kuid üle teatud piiri ei tule. Ptui-ptui-ptui
Victoria: 2008-05-06 20:17:55
Aitäh mõtteid jagamast!Ma arvasin ise ka, et õige asi see pole, et üks sõnnik on mügridele nagu magustoit ja teine nagu ei ole.Kindlasti kükitasid nad juba varem seal aias ja liikvele läksid peale sõnniku saabumist.
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.