Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

okaspuuhekk

Teema Lisatud
Mann: 2006-04-25 13:36:44
Soovin panna krundi ühte serva okaspuuhekki. Üheks sooviks oleks, et see jääks vabakujuliseks, nimelt krundi selles küljes suur põld ja ühtjagu tuuline ka. Millist okaspuu taime soovitate. Ise olen mõelnud elupuu peale. Kuid sorte on palju ja ei suuda seda kõige õigemat leida. Või äkki hoopis mägimänd? Andke nõu!!!
eret: 2008-04-04 12:32:20
Palun nõu. Soovin istutada erinavat sorti kaunite käbide ja erineva okka värviga kõrged okaspuud maamaja aia taha 30 meetri ulatuses vaate varjamiseks laudale ja siloaugule. Kasvukoht päikesepaisteline.Ei soovi mändi ja elupuud,meeldiksid kuused, ebatsuugad vm. Milliseid liike ja sorte soovitate ja kas istutada ühe veidi kaarduva reana või sirge reana või kahe realiselt vaheliti. Tänan.
Betula: 2008-04-04 12:53:53
Selleks pead ikka haljastaja kohapeale kutsuma või ise lahenduse leidma. Isegi fotode järgi ei saa ükski korralik haljastaja täit ettekujutust, sest haljastus on ju kolmemõõtmeline, foto vaid kahemõõtmeline. Kus maakonnas asud?
hekid: 2008-04-05 22:46:49
üldiselt soovitangi panna kuuske, kuna viimane soovb happelist pinnast ning kui see juba siloaugu lähedale peab tulema, siis võiks olla see tavaline harilik kuusk, millega meie kliimas ja vööndis Sul kõige vahem muretsemist on. Alguses läheb kuusel muidugi aega mõned head aastad, aga kui korralikult väetist lisad ja lõikad saad mõnede aastate pärast hea tugeva tiheda heki. Mina soovitan isttada kahes reas, kui oled rohkem huvitatud, siis meie firma on just spetsialiseerunud hekkidele, meie e-mail on hekidhaljastus@hekidhaljastus.ee
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.