Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

Elupuu seemnetest

Teema Lisatud
1lilleline: 2008-03-22 09:54:08
Korjasin eelmise aasta hilissügisel oma elupuult seemneid. Kuna on plaanis oma elupuu hekk millalgi uuendada, siis mõtlesin taimed ise kasvatada. Millal oleks aeg neid külvata ja kuidas?
Babette: 2008-03-25 12:00:44
Pane parem pistoksad liiva või turba sisse kasvama, läheb igatahes kiiremini. Haljaspistikutest on kindlam seda teha.
aednik123: 2008-03-27 20:57:30
Pistikust saad paari aasta võrra suuremad taimed, kui seemnest. Seemnest külvavad need ju ise, kui vanemad puud, mina lausa hädas, sest niipalju nopi neid välja, kui just kevadel vara väga ei sibli. Muidugi, kui on murus, siis ei idane seal. Pistoksast saab kindla sordi, seemnest võib tulla tavaline, algne elupuu.Pistoksad võta juunilõpu juuli kuus.Ei või jätta päikese, tuule kätte. Vajab tihti piserdamist.Kindlasti ei aja juuri alla 100%. Peab rohkem panema, kui vaja.
aednik123: 2008-03-30 22:54:36
Lilleline, kui tahad ikka külvata, siis oleks õige aeg nüüd korjata, ehk on veel seemneid, Need seemned peavad mingi külma perioodi läbi tegema. Aga katsetada võid ka nendega, mis korjatud, kaotada pole midagi. Võibolla on idanevus ülihea. Külvata võib praegu tuppa kasti, kui õue päris, siis mai II poolel,juuni algul.
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.