Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

elektrooniline kassipeleti

Teema Lisatud
rene: 2008-03-07 14:21:04
Käes on märts,kassidel on jooksuaeg ja kassipidajad ei suuda või ei taha oma loomi kodus hoida,lasevad hulkuma.Minu iluaed on nende lemmikkoht pissimiseks, sittumiseks ja sugutegemiseks.Ei talu seda enam.Kas keegi on Eestis näinud müügil või on internetist tellinud elektroonilist kassipeletajat?Tean paljusid aiapidajaid kes seda ostaksid.Kaupmehed võiksid neid sisse tuua või kui kusagil on, andke palun teada.Selline aparaat siis :
rene: 2008-03-07 14:27:45
www.thegardenersshop.co.uk
Kaia: 2008-03-07 15:25:02
Idee on hea, kuid kole kallis. Peleti hind on üle 500 EEK ja kui sellele lisada veel tollimaks, saatmiskulu, transpordikulud poodideni, poe juurdehindlused jne- kes jõuab siis lõpuks kassipeletit osta? Hea küll, kallis kalliks, kas ka abi on sellest? Ehk peaks keegi ikka enne katsetama ja siis alles mõeldaks tellimisele/müügile. Kas kirja autor ja teemaalgataja ei tahaks ise oma äriideed järele proovida? Ma siis kah pärast oleks klient. :)
Aiatark: 2008-03-07 15:33:11
Loe lisaks: kassid aias...
Ott: 2008-03-07 15:42:12
Kui kass majas( eriti kui veel preili) siis tõepoolest "kassikontsert" teil magada ei lase ja kõutside kusest haisvad majauksed kindlustatud.Soovitan hoida oma lemmikud toas,et nad oma territooriumit märgistada ei saaks,ei tule siis võõrad isakassid teie aeda pulmalahinguid pidama. Mis aga kassikakasse puutub siis vaevalt,et see teie silma kusagil riivab.Kõik oma jääkproduktid peidab keskmiselt kultuurne kass mulla alla.Märgistamine pole loomade puhul ihuhädadega seotud.
irvikkass: 2008-03-11 09:30:53
Soovitan kassi ja koearaomanikel oma kassid kastreerida/steriliseerida! See on ainuõige viis mitte naabreid terroriseerida. Mul ka kassid, kellest 1 käib väljas, aga ei mingeid kassikontserte!
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.