Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

euphorbia cristata

Teema Lisatud
vauke: 2008-03-05 22:01:03
sain kingiks lille mille nimi on euphorbia cristata,eesti keelset nime pole.Kas keegi teab kuidas teda hooldada,et ta ära ei sureks?Lill ise meenutab kaktust.
TammeT: 2008-03-06 09:45:43
TA tegelt päris kaktus ei ole, ta on vist mingi madal piimalill. Aga ma ei oska öelda, kuidas teda kasvatada, pole kursis.
riinel: 2008-03-06 18:34:25
Tõenäoliselt on ta Euphorbia lactea fma. cristata, eesti keeles laigulise piimalille kristaatvorm; neid müüakse sageli poogituna. Kaktus ta pole. Kas on selline: www.tropiflora.com/creport/cr13-1/6628.jpg? Taim on pärit Indiast, kus kasvab inimesest kõrgemaks. Kristaatvorm potis kindlasti jääb kasvult väiksemaks. Ta vajab päikselist kuni poolvarjulist kasvukohta, liivasegust lahjat mulda (kaktusemuld sobib, võib ka veel liiva lisada), kasta nagu kaktust - vähe ja kahe kastmiskorra vahel peab muld saama kuivaks. Suvel vajab sooja kohta. Talvel kasta veel vähem, no umbes kord kuus või nii, siis peaks olema jahedamas kohas. Taim on mürgine, eriti tema valge piimmahl.
www.cacti.planet.ee
vauke: 2008-03-06 21:17:06
Ei ole selline. Enam-vähem taoline nagu siin leheküljel olev Euphorbia flanaganii cristata nimeline taim. http://homepage.mac.com Minu käes on ta olnud umbes 2 kuud ja olen selle aja jooksul teda kastnud vaid ühe korra. Kui poest toodi, oli lill läbimärg. Nüüd hakkab taim alt poolt minema kollaseks.
riinel: 2008-03-06 22:11:56
Vaata www.cactusshop.com - seal on kasvatamisest, üsna sarnane, mis esialgupakutul. Võta ta turbamullast välja, vaata mis seisukorras juured on. Mul piimalilledega erilisi kogemusi pole, mõned liigid võtavad üsna kergelt juured alla kui vanad juured kahjustada on saanud.
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.