Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

raadiopiire aia kaitseks

Teema Lisatud
EVRIV: 2008-02-10 17:03:09
Olen väga huvitatud sellisest kaitsevahendist oma aias,mida olen 9 aastat läbi igasuguste probleemide ja raskuste rajanud.Nüüd,kus miski hakkas juba ilmet võtma,sigines aeda koerakene,muidugi naabrite poolselt.Aga kuna ta on noor ja üpris isetegutsev,siis on juba praegu näha,mis on tulemus.Ei oska näha ette ka mingit piirdeaeda lisaks rajada.Seepärast loodangi raadiopiirde abile.Kust sellist aga leida,kuidas ta töötab ja kuidas paigaldada,kui palju see abimees siis ka maksab,kas pensionär ka seda suudab osta? Äkki on keegi hea ja teavitaks mind ka sellest.Ette tänades...V.
annimanni: 2008-02-10 17:54:03
mmmm, ma eeldan, et mõtled seda nähtamatut aeda? selle hind on üle 7000.- ja üks osa sellest peab olema koeral kaelas. lihtsalt niisama ei tohi seda koerale kaela ka panna, sellega treenimine võtab päris pikalt aega ja pühendumust. on olemas ka geelid mida võib keelatud kohale puistata, üks pudel maksab kuskil 100.- ringis. oma koeral katsetatud ja hoidis eemal. nende geelide viga on ainult see, et nad vihmaga kaotavad oma mõju. geeli põhimõte on harjutada koer sealt eemale hoidma, aega võtab noore koera puhul kuskil kuu või natuke peale. mingil hetkel profülaktika mõttes tuleks veel seda panna. ja kõige odavam variant on naabritega rääkida. kui koer on võetud tuleb temaga ka tööd teha, koer ei pea käima seal kus tema tahab. võimalik on ka elektrikarjus. mina prooviks ikkagi ära selle peletusgeeli, see suht vastiku haisuga ja hoiab koera päris kaugel eemal.
Aiatark: 2008-02-10 18:15:52
Raadiopiire pannakse selle krundi ümber, kus koer elab. Mitte selle ümber, kus ta ei ela. Raadiopiirde põhikomponendiks on koera kaelarihma küljes olev elektrooniline seadeldis, mis teeb ära koera distsiplineerimise põhitöö. Kui pahategijaks on naabri koer, tuleb veenda naabreid hoidma koera oma aias, mitte naabri omas. Raadiopiirdeid müüb Calmia Istikuäri OÜ. Allikas: Jüri Annist.
laansoou: 2008-02-10 18:26:27
minul aitas tavaline lehmakarjus omal koeral võttis tahtmise aiast välja minna, kui oli ühe korra jalgupidi sees ,aga see oli juhuslik karistus läks lehma torkima,aga aitas, sest kisa oli saja eest,edaspidi vaatas eemalt,kuhugi traadi ligi ei läinud.
karmen: 2008-02-11 08:40:11
Annimanni`le. Mis selle geeli nimi on? Kas kana sulgedele võiks ka natuke määrida.Nimelt meie noor koer ei jäta kuidagi kanu rahule.Oleme kõike võimalikku proovinud, aga ei midagi.Tormates kanade sekka jooksevad need laiali ja siis on lõbu laialt.Ühele tegi sügisel 1-0 ära.
annimanni: 2008-02-12 09:13:01
minul on ostetud selline toode: vaata..., kohalikus loomapoes müüdi, loodan, et sel aastal ka ikka on. pudelil on küll kirjas, et ei ole loomadele kahjulik, aga ta on suht vänge haisuga. isegi ei ole väga halb hais, aga väga vänge. ma mõtlen, et kuidas kanad ise sellele reageerivad....ühe peal võib ju proovida. lillepeenrast käis mu koera küll kauge kaarega ringi, kuigi, aeg-ajalt peab kordama selle geeli lisamist. kuskil 2 pudelit max läheb mul aastas. vaatasin, 135.- maksis see eelmisel aastal. ahjaa, ma panin mõnda kohta kiviktaimlas, kus koer armastas kivide alt kraapida, seda ka mingi topsi sisse, siis püsis kauem, iga väike vihm ei uhtunud seda kohe ära.ja sellisesse kohta panin vaid korra sest see püsis sügiseni haisvana. on olemas ka spray aga see ei hoidnud koera eemale kohe üldse.
karmen: 2008-02-12 14:35:32
Tänud Annimannile.Kui näen,ostan kindlasti ja eks paistab, mis siis kevadel saab.
EVRIV: 2008-02-24 19:12:24
Suured tänud kõigile,panin soovitused kõrva taha.Mis puutub koerasse,siis ta elabki samas aias,sest meil on paarismaja.Vaja on eraldada koera põõsaste ja lillede kasvukohtadest,seega on mul hulk mõtlemist,rääkimata murust,mis tänavuse talve kapriiside ja koera tegevusega suhteliselt hukkunud.Eks peab uuesti külvama ja vahetult kaitsevahendid ette valmistama,et teha kutsikale väike üllatus.Kuidas aga plaan elus realiseerub,paistab siis...Kahju on aastate pikkusest vaevast,et lihtsalt käega lüüa.
EVRIV: 2008-03-08 18:17:34
. . .annimannile: Anna nõu,millisest poest ja millisest asukohast Sa selle GET OFF-i ostsid.Olen minagi nüüd otsinud Tallinnas aga siiani ei teata sellisest midagi.Loomulikult ei jõua ma enamust kauplusi läbi kammida,seepärast palungi suunavat abi.Isegi Horteses,kus väga spetsiifilised lemmikloomade abivahendid,ei teatud midagi.Ka Rimide pinnal olevates esinduslikes ja kallites lemmiklooma kauplustes kehitavad õlgu.Nii olengi oma murega nurgas.Või oskab keegi veel midgi juhatada?!Jälle ette tänades...V.
annimanni: 2008-03-13 11:18:15
:D, evriv, mina sain selle Kuressaare talupoest. paar päeva tagasi oli neid ka veel, hinda ma ei vaadanud. aga ma hakkasin mõtlema, et äkki oleks lihtsam lilledele-peenardele miski madal aiake ümber teha. müüakse neid rohekaid suurtemate aukudega, ega ta nüüd just väga väga kena ei jääks, aga silm harjub sellega ja omal ka hing rahul. oleneb muidugi kui suur koer on. muidugi, ma lähen üks päev omale nii-või-naa seda ostma ja kui soov, võin Sulle ka osta ja postiga saata. mul ei võta see tükki küljest. ja ma käin kord nädalas Tallinnas, esmaspäeviti tavaliselt. huvitav, kas naabritega ei anna kuidagi rääkida, aed on ju ühine ja peaks ikka arvestama teistega, st Teiega sel juhul, viisakad inimesed vähemalt teevad nii....
EVRIV: 2008-04-02 22:03:50
ANNIMANNILE! Ma olen lausa pöördes,et seda geeli ikka kuskilgi leidub.Muidugi oleks kena kui Tallinna tulles saab kaasa tarida,kui väga tülikas ei oleks.Ma töötan ise ka väikestviisi Tallinnas,Pärnu mnt.-l Vestmanni kaupluse kõrvalmajas,ainult kuidas omavahel kontakti luua,ei teagi.Oleks meiliaadress,kirjutaks kohe isiklikult,aga nii loll arvutikasutaja,et leida kuskilt andmestikust,ei oska küll.Ma tõesti olen huvitatud sellest vahendist.Kui kokku saaks,seletaks pikemalt asja sisu ka.Praegu aga tänan arusaava mõistmise ja abipakkumise eest! V....
jats: 2010-05-26 19:11:44
müüa uus raadiopiire 2 koerale,lisainfo 56226071
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.