Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

Ludiisia

Teema Lisatud
Tintsuke1: 2008-01-13 18:00:52
kas on mingit infot toalille ludisia kohta - kuidas kasvatada?
Aiatark: 2008-01-13 19:10:40
Ludiisia (Ludisia discolor) - see orhidee sobib hästi algajaile, sest on kasvutingimuste suhtes üsna leplik. Erinevalt puudel kasvavatest (epifüütsetest) orhideedest peaks ludiisia kasvusegu sisaldama rohkem mulda. Kasvukohaks sobib varjulisem soe paik. Mulda tuleks kasta pehme veega nii, et see läbi ei kuivaks. Kuna looduses kasvab taim troopilises Aasias maapinnal või kaljudel, kus on rohkelt õhuniiskust, siis tuleks ka kodus taime piserdada. Õied on ludiisial valged ja lõhnavad ning näitavad end enamasti talvel ja kevadel, mil peaks taime ka väetama. Ülejäänud aastal rõõmustab ludiisia silma kaunite lehtedega (allikas: Kodukiri).
sygis: 2008-01-15 10:12:52
Mina pole kordagi piserdanud. Tal sellised pehmed veidi karvased lehed, ei usu et talle piserdamine meeldiks. Aga las mõni julgem proovib ;) Mina olen väetanud orhideeväetisega vahest. Praegu õitseb kenasti.
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.