Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

Jaapani lehis

Teema Lisatud
konnake: 2007-09-13 23:15:59
Kas keegi teab soovitada, kust saaksin osta Jaapani lehist "Diana"? Ja kas teda võib istutada ka sügisel või ainult kevadel? Tänan vastuse eest!
uubik: 2007-09-13 23:38:19
Hansaplanti kodulehel on selline text ja nad müüvad ka: Lehised eelistavad kasvada avatud ning päikesepaistelises kasvukohas, hästi õhustatud huumusrikkal parasniiskel mullal. Taluvad suitsu ja tahma, kuid on väga tundlikud mulla liigse niiskuse suhtes. Minul ka kasvab see puu. Oksad tunduvad haprakesed. Mitu tk on murdunud. Aga ilus muidu ka raagus peast.
konnake: 2007-09-16 23:00:07
Aitäh,Uubik! Meie kodu on väga avatud ja päikesepaistelises kohas, kuid kahjuks ka tuulises.Olen korra seda puukest näinud ja tõesti oli niisugune habras ja sellepärast on nüüd mure, et meil siin kodukandis need suvised tuuled ja tormid on teinekord nii tugevad, et viimaks ta ei talugi sellist kasvukohta. Niiske muld meil pole, pigem kuivem. Suitsu ja tahma pole, on väga tore looduslik koht kuid tuultele avatud.
uubik: 2007-09-17 00:00:35
http://www.album.ee/node/10651939/50063182 Vaata minu lehist. Minul on ta kasvanud 1 aasta. Toestasin ta kolmest küljest. Tuuled meil valdavalt edela küljest ja nii võib ta isegi viltu vajuda oma suht suure võraga tüve otsas.Aga oksad on toredad keerdus talvel. Nii et siiani on vastu pidanud.
Aino: 2007-09-25 18:55:19
Mina ostsin Nurga puukoolist Poolast toodud 'Diana', tüvi oli piisavalt jäme ja nüüd kolm aastat hiljem on puuke ligi 3 meetri kõrgune tihe iludus. Soovitan osta ka Teil Poolast toodud istiku ja ostes pöörata tähelepanu, et tüvi oleks piisavalt jäme, siis pole vaja teda ka toestada, kui, siis ainult alguses ja eriti tuulises kohas.Osta soovitan kevadel, Nurga puukoolist saab isegi ette tellida varakult, märtsis.
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.