Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

Õunaraksus käija

Teema Lisatud
mels: 2007-08-27 15:25:47
Mure järgmine: avastasin täna, et õunapuult kadunud kolm kobaras kasvanud suurt õuna. Puu otsast lahkunud teised väga korralikult - varrega murtud. Kas tõesti loomad või linnud, või hoopis ikka kahejalgne ebasoovitav külaline? Põdrad kitsed küll mõnikord tuiavad mööda krunti, kuid kui nemad oleks hambad taha ajanud oleks ilmselt kahjud suuremad olnud. Kõrval olevad noored võrsed ja lehed kõik puutumata. Muidu ei nutakski taga aga tegu sel aastal istutatud ja kohe kandma hakanud Auksisega. Võttis neli õuna otsa, neist üks läks "mahakandmisele" seepärast, et jänes ajas hambad taha, nüüd kõik kolm korraga ja nii ei saanudki proovida. Kas keegi oskab spekuleerida või tuleb Mulder ja Sculli appi kutsuda?
Aiatark: 2007-08-27 15:34:18
Viisakalt ärandatud õunad võib arvatavasti kahejalgse külalise kaela ajada.
mels: 2007-08-27 15:38:57
Selge, tänud. Tuleb siis soolapüss valmis panna.
siisike2007: 2007-08-31 13:15:13
No meilgi olid samad "külalised". kasvasid meil heinamaal kolm õunapuud,vanad puud nimesid ei teadnud.Segasid heinategu, vaja ju tehnikaga ümbert manööverdada. Tegime neist õuntest aastaid mahla, nad asusid meil aiaga piiratud alal, kuni keegi avastas ka head puud ja nii kolm aastat järjest korjas enne meid saagi ära, mis miel muud üle jäi kui lõime sae sisse. Ma ei teha küll teie puukesele sama saatust, aga tundub , et mõni varas on üsna järjekindel, sest ikka leiab aja , kui pererahvast kodus pole.Nii, et varu soola ikka ka...
mels: 2007-09-01 20:46:45
Seekord läheb jälle rubriiki ise küsin ise vastan. Täna leidsin kaugemalt seestpoolt tühjaks nokitud õunakoored. Seega nii usukumatu, kui see ka ei tundu, on vareseraiped nii osavad ja tugevad, et suudavad õunad korralikult minema vedada.
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.