Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

Pajust elavtarad

Teema Lisatud
nomme: 2007-05-08 19:53:30
Viimase Maalehe lisas Targu talita oli juttu elavast pajust elavtarade ja lehtlate punumisest.Kas meil on sellist kogemust. Ehk leiaks istikuid. Tänulik Nomme.
paikest: 2007-05-09 21:18:32
kogemus on olemas- täiesti isiklik. selle aasta varakevadel käisin kraavikallastelt materjali toomas- mis oli kogu selle ettevötmise köige töömahukam ja aegavötvam osa.raske on leida ligi 2-e meetriseid suht sirgeid pajuvitse. aga leidsin ikka ja aiapunumine ise on juba löbus.ei sa jöua osta aiaks istikuid! see tuleks jube kallis! mul aed pysti jumala tasuta- ainult oma töövaev. ja nyydseks on juba yle terve aia ilmunud värsked lehepungad- nii, et elus mis elus ja iga aastaga läheb ainult tihedamaks. ja tegin minagi selle vaid loetud materjalide pöhjal, eelnev kogemus puudus. on raamatukogus raamatuid pajupunutistest ja on öpetusi olnud ka kodu ja aed ajakirjades. ainult loe ja tee järgi!
nomme: 2007-05-10 17:34:22
hea vastaja,päikselist kevadet sulle.kena kogemus sul.oled sa kindel et üks pajuvits puhmaks-põõsaks kätte ei lähe. ta vist ajab juurevõsundeid või kuidas.ega mina ka täpselt tea, ma ainult targutan. aga huvi tunnen sellegi poolest.roheline pajuhekk ootab rajamist . tänud sulle vastamast.
tulbi: 2007-05-12 13:32:51
siin on ka õpetus ja ka palju ilusaid pilte.
tulbi: 2007-05-12 13:36:09
oih, lingid kadusid ära www.livingwillow.fsnet.co.uk images.google.com
nomme: 2007-05-13 22:18:05
tubli. tänud tulbile.kõik võib ju tore olla, oleks ainult emapiimaga inglise keel kaasa antud.loodan abi saada. ehk siit.
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.