Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

lamandunud hein

Teema Lisatud
Ariadne: 2007-04-02 14:16:33
Tere! Nüüd kui kulu põletada ei tohi, siis ei tea kuidas saada lahti lamandunud heinast. Puuviljaed on endiste omanike poolt jäänud niitmata umb 2-3 a ja praeguseks hetkeks on tekkinud selline lamandunud hein, mida ei suuda küll riisuda? Kuidas lahti saada? Olen täitsa õnnetu kohe:(... Tänud juba ette! Ilusat kevadet! A.
kress008: 2007-04-02 21:58:58
Meie riisusime oma rohumaalt kulu ära, tuli täitsa hästi lahti ja paneme hunnikusse, õigemini lõkkekohta, kui kunagi tuld saab taha, siis põletame ära. Õige oleks sügisel kõik korda teha ja niita , kuid meil on maakodu kaugemal ja kõike lihtsalt ei jõua ja vahel on ilmaprobleemid ja nii ta läheb. Kulu all on juba ilus roheline, muidugi, väga vana kulu on jama riisuda, aga ei oska muud midagi soovitada, tõmba rehaga mitmes suunas, minu arust tuleb ta kõige paremini lahti vastukarva tõmmates. Oleneb ka vist heinasordist , vaga tihedat ja pikka , no ei tea, katseta ikka, kuidagi saab alati.
Aiatark: 2007-04-02 23:04:25
Kui on olemas vikat, saab sellega pika kulu lahti. Väiksele pinnale hakkab jõud kindlasti peale.
Ariadne: 2007-04-04 11:43:44
Tänud vastajaile! Lähme rehade ja talgulistega sinna peale, maad palju ei ole aga lihtsalt see on nii jubedalt lamandudnud, et oi, oi, oi! Proovime vikatiga ka muidugi. Päikest! A.
Triller: 2007-04-05 09:13:59
Minu naabrimees lasi muruniidukiga väga edukalt sellist lamandunud kulu.Tulemus jäi päris hea. Kulu peab olema kuiv, muidu mätsib niiduki alla vastikud pomparad ja tülikas puhastada.
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.