Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

ma ei oska hekki teha

Teema Lisatud
LauraAudrust: 2007-03-30 15:18:53
LauraAudrust: Mul on 30 meetrit võrkaeda (algab sissesõidu väravast kuni kinnistu nurgani), mis vajaks varjamiseks hekki. Mida pügama ei peaks väga. Mul on kerge vaevaga saada Thunbergi kukerpuu, Üheemakaline viirpuu, Verev kontpuu, Kurdleheline kibuvits, neitsilik ebajasiim. Tahaks ka lillatvärvi sirelt. Millised neist võiks kasutada, mis järjekorras? Mida juurde oleks vaja, kui on vaja? Kui kaugele ajast oleks vaja istutada? Aed on päikese käes koguaeg. Muld on kuidagi kerge, täitsa ilusat musta värvi, aga palju sammalt hakkas silma nüüd kevadel.
Betula: 2007-03-31 09:36:14
Pead ikka kohapeal asjatundjale näitama, nii kaugjuhtimise teel pole võimalik küll midagi rajada, võib väga "puusse panna".Siis on taimed, raha ja aeg asjatult raisatud. Teil seal Audrus on kliimagi tunduvalt teisem kui nt. Lõuna-Eestis, kuhu ma th. kukerpuud ei soovitaks, kuid kõik oleneb ka taimede päritolust.
LauraAudrust: 2007-03-31 14:01:30
Kas kinnistu plaani netti paneks oleks abiks soovituste andmiseks?
Betula: 2007-04-02 09:30:47
Mingi abi see ehk oleks, kuid olen siiski pigem "kahe jalaga maapinnal käija" ja tarvilik on kohapeal vaadelda ümbrust, mullastikku ja veel paljusid faktoreid, teed ju seda rajamist paljudeks aastateks, see pole üheaastaste lillede kasvatamine. Kahjuks ise elan Tartumaal,kindlasti on ka Pärnumaal asjatundjaid, kes haljastust südamega teevad,proovin ka ise kedagi sealtpoolt Sulle leida.
Betula: 2007-04-02 09:43:53
Lisaks sambla kohta, et sel kevadel on igal pool sammalt tunduvalt rohkem kui muidu, ilmselt on süüdi pikk soe ja sademeterohke sügis, siis nende sügisene kasvuperiood osutus eriti pikaks ja soodsaks.
LauraAudrust: 2007-04-04 16:28:58
panin skeemi www.album.ee/rasmuspoiss natuke kehvasti näeb, kui pilt suureks teha siis on jooned paremad. Kui keegi viitsib nõu anda.
Betula: 2007-04-04 19:41:05
Kahjuks on see plaan hirmus kribu ja mõõtkava ka pole, nii küll aidata ei oska.
LauraAudrust: 2007-04-05 21:20:42
Ma ei tea siis, mul läheb see pilt nii suureks, et ei mahu ekraanilegi ära. Äkki oled nõus, et saadan Sulle postkasti? minu meil on ihermann@hot.ee Kui ei taha mässata, siis pole hullu :) mul sellestki hea meel, et tean nüüd miks sammalt on palju!
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.