Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

AMPLILILLED

Teema Lisatud
eduard: 2007-03-28 14:18:14
andke nõu, mismoodi ja millist mulda ja väetisi vajavad amplis kasvavad SUTERA; PELARGOON; LOBEELIA, RAUDÜRT ? Taimed ostsin Soomest Schetelingi kaudu. Mitu taime 27 läbimõõduga potti ühte või teist taime panna. ANDKE PALUN NÕU VÕI VIITEUID; KUST ABI SAADA.
Aiatark: 2007-03-28 22:49:38
lobeelia
raudürt
pelargoon
mpuru: 2007-03-30 16:38:45
Eelmisel aastal oli saada mingi soome firma spetsiaalset amplitaimede mulda (nimi võis olla Kukkamulta vmt). Selle poolest eriline, et peale väetiste oli sinna segatud vettsiduvat geeli, mis hoiab kuumaga ära väga kiire kuivamise - amplis ju muld kuivab palju hullemini kui peenras. Vastavalt oli see muld ka hulga kallim kui teised. Sellist geeli saab eraldi ka osta (olen näinud Ehitusmarketi aialetis) ja muu mulla sisse segada. Proovisin eelmisel suvel ja tundus küll teatud efekt olevat. Vahvaid amplitaimede istutusskeeme on raamatus "Moodne aed", mida müüakse juba mõnda aega raamatupoodides kõvasti alla hinnatult.
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.