Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

Frithia pulchra

Teema Lisatud
kaila: 2007-03-10 18:56:22
Minu elavate kivide sugukonda kuuluval Frithia pulchra'l muutuvad lehed kollaseks ja kuivavad ära. Kõigepealt tulid osadele lehtedele väiksed valged täpid ja seejärel muutusid lehed väheke kollakaks ning hakkasid kokku kuivama. Kas kellelgi on kogemust, millest see võiks tulla ja mida peaks tegema?
Aiatark: 2007-03-11 11:10:23
Frithia pulchra pildid... Eestikeelne taimenimi teadaolevalt siiani puudub.
riinel: 2007-03-11 13:40:55
Kahjuks muude sukulentidega peale kaktuste eriti kogemusi pole. Võiks kõne alla tulla sukulentide põhivaenlane ülekastmine jahedas ruumis ning mingi seenhaigus.
urmas: 2007-03-12 14:45:25
Kuivamine ja kolletumine pole sukulendi jaoks tavaline, eriti, kui see on äkiline või massiline. Ilma taime nägemata on raske hinnata, kas tegu on kahjuriga (villtäi) või on tegu bakteriaalse mädanikuga või kuivmädanikuga või millegi muuga. Lõuna-Aafrika kivilehelised vajavad valget kasvukohta, ettevaatlikku kastmist puhkeperioodil, talvel jahedat ruumi, väga vähest väetamist kasvuperioodil ja kerget struktuurset substraati. Tehke pilt ja saatke see info@tba.ee
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.