Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

püsilillede sügiskülv

Teema Lisatud
uusmaakas: 2006-10-18 21:36:19
Olen suht algaja (esimene sügis) maaomanik. Üritan minna oma aias sea rada, et kasutada võimalikult palju püsililli.Kevadisest külvist on nüüd juba üht-teist olemas. Nüüd olen aga kokku põrganud probleemiga, et võta sa kinni, millised püsililled tuleks külvata juba sügisel (külmaperioodi vajavad) ja milliseid kohe mitte ei tohiks sügisel külvata?!? Mitte kuskilt ei leia vastavat infi. On küll juttu (eriti pakenditel), et mingid seemned vajavad külmaperioodi külmkapis...aga kas see on ka sama kui ma nad kasvuhoonesse/lavasse külvan? Äkki keegi oskab jagada mingit teavet?
Alma: 2006-10-20 11:39:31
Oma kogemustest väidan,et paremad tulemused sügisesel külvil olen saanud siis kui paigutan külvikarbid talveks külmkasvuhoonesse (ikka külmaperioodi vajavad taimed).Külasta seda lehekülge www.pysililled.pri.ee Sealt saab ka häid nõuandeid.
uusmaakas: 2006-10-22 22:46:38
Aitäh Alma. Olingi selle kodulehekülje vahepeal unustanud. Aga kas keegi konkreetsele küsimusele oskab vastust anda. Vastakad pakkumised just murtud südame külvile...mõni kirjandusallikas väidab, et too lill seemnetest hakkab kasvama ainult sügisel külvatuna...aga eelpool mainitud kodulehel polnud sügiseset külvist kõssugi:(
abies: 2006-10-29 19:04:37
Tere! Selle murtudsüdamega on nii, et võite kohe kindlasti maha külvata sügisel sest looduses levib ta ju isekülvi teel . Külvi mitte katta mullaga.see koht kuhu külvate ära tähistada ja kevadel vara seda mitte puutuda. Soovitavalt varjulisemasse kohta ja puhtale maale.Edu katsetamisel
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.