Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

laisad naabrid

Teema Lisatud
õnnetu naaber: 2004-06-17 17:33:50
Mida teha või kelle poole pöörduda, kui naabritega probleeme? Elame Pirital. Mure selles, et naaber ei korista oma aia tagant mitte lillegi, ei niida, ei riisu jne. Jääb selline mulje, et tahab aia taha,(tema aed on paar meetrit asfaltteest) võsa kasvatada, et teised tänavalt nende aeda sisse ei näeks. (Rääkimisest pole abi olnud)Minu teada peab iga majaomanik ka oma aiatagust kuni tänavani korras hoidma,andke nõu, kuidas asi ära lahendada.
õnneseen: 2004-06-18 08:58:05
Naabreid me endale valida enamasti ei saa.Samas peaks naabritega ikka hästi püüdma läbi saada. Kui naaber ei tee aiataguse koristamatusest probleemi, no püüdke ka samamoodi..sest lõppude lõpuks on ju igaühe enda asi millises räpasuses, hooldamatuses ta elab. Loomulikult on hooldamata aiatagune inetu ja riivab silma, kuid seda enam särab seal kõrval siis kenasti hooldatud krunt ja selle aiast välja jääv ala.
jeh: 2004-06-18 10:31:26
kui su aed on enam-vähem korras ja kõrval särab 10 aastat tagasi panka kaevatud aias õlgadeni niitmata hein ja tülikas naat,siis sa ise küll ei sära.Üks tuttav kaevas oma naabri aia ääre ära meetri laiuselt ja niidab seda pidevalt,ilus.Ma tegin ka nii ,ainult niidumasina laiuselt,ja olin vait.Sain sellise peapesu,et enam ei tervita naabritega üksteist juba aasta otsa.Enne olin ka teinud ettepaneku,et võiksin masinaga äärt niita,aga nad ei saanud aru selle mõttest.
õnneseen: 2004-06-18 20:14:24
Naabril suuremad mured arvatavasti kui see aed ja aiaäärse niitmine...
aino: 2004-06-21 09:48:58
Minu naaber ehitas mu ridasuvila krundi lõunaküljele ligi 10 m ulatuses (nii lai mu lõunakülg ongi) 2 m kõrguse kuuri, mis mu lõunapäikese täiest ära varjab ja mu aiast varjuaia teeb. Mida teha?
jeh: 2004-06-22 10:57:50
mul peaaegu sama lugu,pealeselle on seinas kõrge aken-piiluauk,mis võimaldab mu krundil silm peal hoida.Kui ehitasid,ütlesid,et võib ehitada nii lähedale,et räästast vihmavesi naabri krundile ei voola.Mis ikka teha.Ega ei jää muud üle,kui istutada sinna põõsad, mis lepivad ka varjuga,et see krundi äär oleks roheluses.Nii palju kui inimesi, nii palju lollust.
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.