Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

tomatimuld

Teema Lisatud
Toomas: 2006-07-18 13:39:01
Ma sooviksin kasvatada potitomateid, mis peaksid kasvama ka talvel. Ostsin poest mulla, kuid ei ole kindel kas sinna võib ikka tomateid kasvama panna. Koti peal oli küll tomati pilt, kuid kirjas oli et see on lillemuld. Kirjas oli ka: Toote nimetus: Lillemuld Toorained: Aedviljakompost. Turvas Jämedus: Pooljäme Lisatud ained: Mg sisaldusega lubjakivi 3,0kg/m3 Toiteained: Lämmastik (veeslahustuv) N51 mg/l. Fosfor P 18 mg/l. Kaalium K 200 mg/l pH (1+5): 5,4 Juhtivus(SFS 1+5 mS/m Loodetavasti need andmed aitavad. Palun öelge kas see sobib tomatitele?
Malle: 2006-07-25 08:31:06
Kotil olevate andmete põhjal võib arvata, et struktuuri (kompost + turvas) poolest sobib see materjal ka tomatile. pH on küll veidi madalavõitu. Aga tomati jaoks on see muld väga madala toitainetesisaldusega, seda eriti N ja P osas. Kindlasti on vaja kasutada lisaväetamist. Kui oskate sellega toime tulla, siis ehk võiksite selle lillemullaga katsetada. Või leiate mõne sobivama (toitainerikkama) kasvusubstraadi?
Toomas: 2006-07-30 14:14:17
Aga kas see muld sobiks näiteks apelsinipuule? Mul kasvab kodus üks ja see vajaks varsti ümberistutamist.
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.